Мотористка се блъсна в автомобил на булевард "Христо Ботев"

0
37-годишната жена е откарана с линейка в болницата, където е настанена с травма на гръден кош и корем, както и охлузни рани
37-годишната жена е откарана с линейка в болницата, където е настанена с травма на гръден кош и корем, както и охлузни рани Снимка: Архив

Вчера сутринта водачка на мотоциклет е пострадала, след като се е блъснала в автомобил на русенския булевард "Христо Ботев"

За инцидента е съобщено минути след 8:00 часа. Изпратените на местопроизшествието полицаи са установили на булеварда, в района на кръстовището с улица "Зорница", лек автомобилФиат Мареа", управляван от 32-годишен мъж и мотоциклет, паднал в крайна дясна пътна лента.

37-годишната водачка на мотоциклета е била откарана с линейка в болницата, където е настанена с травма на гръден кош и корем, както и охлузни рани.

Водачът на лекия автомобил е обяснил пред полицаите, че се е движел надолу по булеварда, като на въпросното кръстовище с ул. Зорница е намалил скоростта си, заради маневра завиване надясно и в този момент е усетил силен удар отзад.

Екипът на пътна полиция е документирал случая, като причина се посочва - не спазване правилата за дистанция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари