Моторист пострада при инцидент в района на "Охлюва"

0
Сякъл път на ТИР. Не искал да викат Спешна помощ
Сякъл път на ТИР. Не искал да викат Спешна помощ Видео: Русе Медиа

Възрастен моторист пострада при инцидент, станал на "Охлюва" в Русе.

Катастрофата е станала около 10 часа, като по думите на очевидци мъжът е идвал откъм Охлюва и е предприел рисковано включване в бул.“България“. Целта му е била да продължи към мястото за обратен завой в посока София към вилната зона, информира Русе Медиа.

При маневрата се е врязал в задната част на лек автомобил „Инфинити“, след което е паднал на пътното платно. Водачката на колата разказа, че се е движила в крайна лява лента, а малко зад нея другите две ленти са били заети от камион и кола, движещи се успоредно. Мотористът е успял да се шмугне непосредствено пред тира и автомобила, но в опита си да избегне сблъсък с тях се е ударил в задната част на „Инфинити“-то.

На място са пристигнали екип на полицията и Спешна помощ. Медиците са оказали помощ на моториста, който е имал сериозни рани в областта на лицето. Той е отказал да бъде откаран в болница, въпреки препоръката, че раните трябва да бъдат зашити. Основното му притеснение е било за състоянието на мотора, разсада с домати и най-вече, че вкъщи съпругата му е на легло и той се грижи за нея.

Заради инцидента движението в района беше затруднено. На това място често стават катастрофи именно при опит на идващите от Охлюва да се включат в най-лявата лента за обратния завой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари