Моторист отказа тест с дрегер при проверка в Русе

0
Мъжът е спрян за проверка на улица "Доростол" срещу блок "Нисово"
Мъжът е спрян за проверка на улица "Доростол" срещу блок "Нисово"

Мъжът е спрян за проверка на улица "Доростол" срещу блок "Нисово"

47-годишен мъж от Русе е отказал да бъде тестван с дрегер, след като е спрян за проверка от полицията.

Инцидентът е станал на 30 март 2024 г. около 23:45 ч. на улица "Доростол" срещу блок "Нисово" в град Русе.

Екип от ГППД при второ РУ е спрял за проверка мотоциклет "Ямаха" с русенска регистрация, собственост и управляван от русенец на 47 години, съобщиха от полицията.

В хода на проверката водачът е отказал да бъде изпробван с техническо средство за установяване на употребата на алкохол.

В тази връзка на водача е съставен акт за установяване на административно нарушение (АУАН) на основание чл. 174, ал. 3 от Закона за движение по пътищата (ЗДВП).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до 4
    Не са наясно ли? Че то половината от тях с какво мислиш се занимават. Преди години един такъв моторист-ченге беше се претрепал в колата на някакъв човечец по бул. Христо Ботев и после колегите му, му разкатаха фамилията на човечеца, предмиство бил отнел.
  • 2
    5
    1234
    Щом законът дава това право всеки предполагаем нарушител на драго сърце се възползва.
  • 6
    4
    Павел
    Пълно е с дрогирани мотористи и ако случайно тъпите ченгета не са наясно да кажа че масово се разнася дрога от мотористи
  • 1
    3
    Русе
    През последните 10-тина години Русе се претъпка с хора. Над 150 000 жители. Много от тях са диви селяни. Няма я старата аристокрация , няма приемственост , няма традиции. Диваци и агресивни хора навсякъде.
  • 3
    2
    2047
    от бой файдъ няма, гледа се с приоритет да ВИ земат дингите ,а щом пилее гориво из тоя призрачен град,начи можело да му ги земат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари