Моторист катастрофира, заряза спътника си „да изтрезнява” в храстите край пътя

0
Моторист катастрофира, заряза спътника си „да изтрезнява” в храстите край пътя

Млад мъж от Сандрово е приет в МБАЛ - Русе с опасност за живота след падане от мотор, съобщават от ОД на МВР в Русе.

Раненият е намерен в безпомощно състояние на вчера около 8.50 ч. на пътя Русе – Силистра, вдясно от платното за движение, в храсти до банкета. Пострадалият е откаран в Спешно приемно отделение на русенската болница, където е установено, че е неконтактен, с фрактура на главата, мозъчна травма и охлузни рани по тялото, с опасност за живота.

Разследващите органи в Русе установяват, че към 1 часа на 15 август, 26-годишен мотоциклетист от с. Сандрово, се движил от Русе към с. Сандрово, като е возил зад гърба си пострадалия.

По пътя, в близост до Земеделска кооперация край Мартен, по неустановени до момента причини, водачът изгубил управлението на мотоциклета и той, и спътникът му паднали от мотора.

Шофьорът на мотора решил, че приятелят му лежи в банкета в безпомощно състояние заради употребеното внушително количество алкохол и решил да го остави да се възстановява и се прибрал у дома си.

По-късно през деня, когато разбрал, че състоянието на пострадалия е тежко, той решил да съобщи за инцидента на съответните органи.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари