Мотопедист пострада при инцидент в Русе

0
Мъжът катастрофирал след като куче излязло на пътното платно
Мъжът катастрофирал след като куче излязло на пътното платно Снимка: Dunavmost / Архив

Мъжът катастрофирал след като куче излязло на пътното платно

На 13 септември около 18:45 часа в Русе, на ул. "Кръстец" в посока пътен възел „Охлюва“, е възникнал пътен инцидент с леко пострадал.

До произшествието се е стигнало, след като на пътното платно е излязло внезапно куче. Водачът на мотопедПежо“, 43-годишен мъж, е загубил контрол над превозното средство и е паднал.

При удара е пострадал мотопедиста, който е бил откаран от екип на Спешна помощ за преглед в УМБАЛ „Канев“. Оттам е освободен за домашно лечение с охлузни рани по ръка и крак, както и натъртване в областта на гръден кош.

Пробата на водача за алкохол е показала отрицателен резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Кмете
    кога ще асфалтираш кръстовището Тулча- Цветница-Студентска ? кога ще сложите отделни контейнери за боклук на закрития пазар на Товарна гара. Целия пазар, фурна, пекарни, две кръчми и т.н. заривата с боклуците си нещастниците от блок БДЖ. Те къде да си хвърлят боклука ? Покрай контейнерите смрад, боклуци, кашони и клошари. Докога бе Пенчо ? Защо има стоянка за таксита срещу паркинга на същия пазар при двупосочна улица ? Как се разминават 2 коли със заета лента от таксита и паркирали баничарки на паркинга ? Защо нямапешеходни пътеки от кръстовището Цветница - локални улици, къде да пресичат бабичките да си купят хляб ? Няма пешеходна пътека , щото има стоянка за таксита , нали? Защо това кръстовище е обръщало за таксита ? защо се дпопуска преминаване на ТИР-ве по ул. Цветница и как завиват в локалното да идат на разтоварището ? Защо собственикът на разтоварището цяла нощ разнася палети назад-напред и не може да се спи ? Защо си кмет ти бе ?
  • 6
    7
    фак
    Не знам за крайните квартали ама в кв. Възраждане, непосредствено до университета всяка нощ между 1-3ч излиза голяма глутница кучета и събуждат квартала. Лаят и вият доста силно. За 20 години живот в този квартал чак такова чудо не е имало. Пенчо, ко стаа батка, има ли поне едно общинско звено, което да си заработва заплатите или всичко е на самотек? От 2 дни ни обгазяват брутално! Първо почват със смрад на нефтопродукти, след което цялата фамилия сме с няколко часово главоболие. После таман поемем въздух и се разсмърдява на ацетон. Контейнерите преливат. Улиците потънали в прахоляк, там където ги има изобщо де. Един ден преди 15ти септември няма тротоари и пешеходни пътеки покрай училищата. Особенно видимо е това между СОУ Възраждане и Механото по улиците Плиска и Доростол. Как ще си пуснем децата на училище, като през въпросните "пешеходни пътеки" колите прелитат все едно ги няма? Цяла папка със сигнали съм запазил от май месец насам за пешеходните пътеки около училищата. Бедна ви е фантазията в общината ако недай боже стане инцидент с някое дете какво ще се случи с вас и цялата общинска пасмина начело с Пенчо.
  • 0
    6
    до 5
    Абе смотльо, ти знаеш ли всяко нещо което става в тоя град на минутата? Не че съм адвокат на сайта. Тук нещо друго е по-важното. Защо кучетата са по улиците? Аааа чакай! Знам защо! Щото онази луда Жени дето навремето осинови 100 кучета за да не ги бутнат от местата им шета из общинския приют, командори ще кажеш, че си е у тях и си върти старите номера. Пък че хората се трепят по улиците - пука и на нея. Важното е далаверата с кучетата да върви.
  • 4
    5
    Учуден
    Не мога си обесня що за новинарска медия си мислите, че сте, след като събития станали вчера или дори преди няколко дни ги представяте като новина??? Хората вече са информирани от други места и не чакат на вас!!!
  • 8
    4
    Бездомни кучета
    Нима не сте забелязали, че едно от видните постижения на Пенчо Милков, е и това, че бездомните кучета отново се завърнаха необезпкоявани в Русе, особено в по-крайни квартали. Приютът за безстопанствени животни е общински, но служителките там се гаврят с всеки, дръзнал да подаде сигнал за засечено подобно лаещо агресивно бездомно куче, настоявайки да научат точните му имена, самоличност, години, месторабота и всичко останало. Докато е така, никой няма да се осмелява да праща сигнали никъде, а кучетата се увеличават. Според мен този приют би трябвало да се закрие, сегашните му служители уволнени, а справянето с бездомните кучета да се възложи на общинска полиция в сътрудничество с някоя частна фирма или ветеринарна клиника.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари