Мощен ураган удари пострадалата от земетресението част на Турция

0
Природното бедствие е ранило около 40 души и е нанесло щети по десетки палатки
Природното бедствие е ранило около 40 души и е нанесло щети по десетки палатки Снимка: Twitter

Природното бедствие е ранило около 40 души и е нанесло щети по десетки палатки

Силен ураган връхлетя турския град Кахраманмараш – административен център на едноименния регион. Това е тази част на Турция, която пострада най-тежко от фаталните земетресения от над 7,5 по Рихтер в началото на февруари, предаде Actualno.com.

Наподобяващото торнадо природно бедствие е ранило около 40 души и е нанесло щети по десетки палатки, опънати, за да подслоняват засегнатите от големия трус.

Кадри в социалните мрежи от вчера, 20 април, показват как във въздуха се носят издухани от силния вятър леки конструкции.

Палатков лагер е напълно опустошен, показа видеоклип на местен потребител в Twitter. От кадри от дом в Кахраманмараш пък се вижда паниката на живущите в провинцията. Природното бедствие става в началото на празника Рамазан - най-свещения за мюсюлманите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари