МОН отличи 8 учители за принос в развитието на системата

0

Министерството на образованието и науката отличи 8 учители за принос в развитието на системата.

В конкурса са номинирани 69 преподаватели от цялата страна. От тях 8 получиха книга и грамота от заместник-министъра на образованието Таня Михайлова. Победителите са в 4 категории, информира БГНЕС.

В категорията "Работа с ученици с изявени дарби"са отличени Зарка Гайдарова от СУ "Вичо Грънчаров“, В.Търново; Гергана Николова от ПМГ "Никола Обрешков, Бургас.

В категория "Постижения в работата с деца и ученици за преодоляване на проблемно поведение"са отличени Евгени Колев от ОУ "Хр. Ботев“, с. Камбурово, общ. Омуртаг; Нели Щерева – педагогически съветник в ПГ по селско стопанство и икономика в Свиленград;

В категория "Принос в развитието на компетентностите на децата в областта на науките, технологиите, изкуствата спорта, глобалното, гражданското и здравното образование и придобиването на умения за лидерство"– Елка Трифонова, Гимназия с преподаване на чужди езици "Й.Радичков“, Видин; Цецка Енчева, СУ с преподаване на немски език "Фридрих Шилер" Русе; Мариана Павлова – Професионална търговска гимназия "Н.Й Вапцаров“, Враца.

В най-новата категория на МОН "Най-добър час в музей"– Нина Караиванова, ОУ "Екзарх Антим I“, Пловдив.

Специални поздравления към всички победители и по повод предстоящия Ден на будителите 1- ноември отправи зам.-министър Таня Михайлова. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари