Момиче нападна полицай в заведение в Пловдив

0
Младата дама обиждала полицаите с думите „нещастници“, „мърши“ и „боклуци“
Младата дама обиждала полицаите с думите „нещастници“, „мърши“ и „боклуци“

Младата дама обиждала полицаите с думите „нещастници“, „мърши“ и „боклуци“

Млада дама нападна полицай в заведение в Пловдив, след което опита да потроши патрулка. Екшънът се разиграл след като униформените се отзовали на сигнал за скандал между две момичета. При поискване на документи за самоличност едното от тях отказало да предостави такива. Била предупредена, че ще се наложи отвеждането ѝ в районното управление.

Само като чула това младата дама започнала да обижда полицейския патрул с думите „нещастници“, „мърши“ и „боклуци“. След второ отправено към нея предупреждение, тя ритнала в десния крак единия полицай. Служителите на реда нямали избор и я закопчали с белезници, пише Марица.

Докато я карали с патрулката към близкото районно, момичето продължило да буйства и направило опит да изрита страничното стъкло на патрулния автомобил, за да го счупи.

Държала се неадекватно и в сградата на районното. Още във фоайето започнала да обижда всички полицаи с думите „мишки“, „нещастници“ и „боклуци“. Агресивната млада дама била изправена пред съда по бързата процедура. Там признала всичко и казала, че много съжалява за постъпката си. Магистратите ѝ определили глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Хм
    Изглежда е патреотка.
  • 5
    3
    Тъп спермояд
    Нещо май белото или амфета са й дишли в повече... Само бой за такива
  • 8
    2
    Кристала Винове
    Мръсна долна курвичка прекалила е с кристала долната утайка
  • 12
    1
    Нашето бъдеще!
    Няма как да напишат дали е силиконка захлебена с чалга. Че и наречена няколко пъти "млада дама". "Дама" значи уважавана жена, неграмотници, а не поредната надрусана дрисла.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари