Момчето, поразено от волтова дъга в Пловдив, е с опасност за живота

0
Рисково селфи докара младежа до тежко състояние
Рисково селфи докара младежа до тежко състояние

То е с 55% изгаряния

Тежко остава състоянието на тийнейджъра, който беше ударен от волтова дъга след опит за селфи в Пловдив. Момчето е с опасност за живота и е настанено в реанимацията на Клиниката по изгаряния на Университетската болница "Св. Георги", съобщи Bulgaria ON AIR

То е с 55% изгаряния. До тежкия инцидент се стига, след като снощи няколко момчета навлезли на територията на Сточна гара и едното от тях се покачило на вагон, най-вероятно с намерение да си направи селфи с мобилния телефон.

От получения токов удар тийнейджърът е бил повален на земята и е откаран в болница. Останалите от групата не са пострадали. Заради инцидента беше нарушено разписанието на влаковете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари