Емили ридае и трепери в съда

8
Даниел Йорданов: Искам си вкъщи! Много зле се чувствам. Докато бях в ареста, два пъти посегнах на живота си, но не успях
Даниел Йорданов: Искам си вкъщи! Много зле се чувствам. Докато бях в ареста, два пъти посегнах на живота си, но не успях Снимка: Plovdiv24.bg

Даниел Йорданов (Емили) през сълзи и треперейки, каза "Искам вкъщи"

Днес в Пловдив районният съд трябва да реши дали да остави в ареста Чеченеца, Тошо Куката и Даниел Йорданов (Емили), предаде Агенция Фокус.

Преди минути тримата бяха доведени под засилена охрана. Вътре в самата зала Йорданов буквално през сълзи и треперейки, каза "Искам вкъщи".

"Извинявайте, много съм зле! Искам да ми влезете в положение и да ме разберете! Искам си вкъщи! Много зле се чувствам. Докато бях в ареста, два пъти посегнах на живота си, но не успях.

Първият път беше с един чаршаф - вързах го, увиснах, но паднах и не се получи. Вторият път беше по време на разходка - исках да си прережа вените, започнах, но полицаят ме видя и не стана. Искам вкъщи, влезте ми в положение". Това каза преди минути в съдебната зала Даниел Йорданов, по-известен като Емили, предаде Plovdiv24.bg.

Те са обвинени за това, за това, че на 03.04.2023 г. в Пловдив, като извършители, в съучастие, са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм.

А именно – в търговски център пред множество граждани са склонили свидетеля Д.Д.Д. от Пловдив да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    16
    да
    Да продължава да си посяга грозният педерас. И дано успее.
  • 6
    15
    въпрос
    Посегнал на живота си, но не успял? Няма ли асистирана смърт за такива, да им се помогне малко?
  • 6
    14
    Читател
    Два пъти посегнах на живота си,но не успях.Този ли е тази ли е,правят публиката на отвлечена и ненормална,за да им се вържи на демагогията и фалшивите закани.Обществото ни отива към все по вече фабрикуване на сензации, които за жалост набъбват с всеки изминат ден!
  • 8
    13
    съдията
    Да се обезхуи.
  • 16
    12
    Фффффф
    Мили боже,докага ще гледаме и слушаме тази отрепка!!!!!Хвърляйте я в затвора вече!!!!!!Дано Дарвиновото учение за естествения подбор да подейства най-накрая!!!!!Твар гадна!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари