Момчета стреляха с метални топчетата по деца, баща раздаде правосъдие!

0
Момчетата са стреляли по две хлапетата, а те се разпищели и на помощ се притекъл бащата на едното
Момчетата са стреляли по две хлапетата, а те се разпищели и на помощ се притекъл бащата на едното

Три момчета са обстрелвали деца с метални топчета, а родителите на пострадалите очевидно са раздали правосъдие.

Инцидентът се е случил вчера в района на Аграрния университет в Пловдив, пише TNS.bg.

Момчетата са стреляли по две хлапетата, а те се разпищели и на помощ се притекъл бащата на едното. Той успял да залови единият от тримата и го е снимал.

"Нека, който има информация за този "мъжкар", да ми пише на лично. Много ми е важно. Споделяйте и нека го открием" - е написал във фейсбука си бащата на момчето.

"Направиха адски голяма простотия с неговите приятелчета и ще си понесат наказанието. Като цяло преди да избяга твърдеше, че друг е извършителят, но, както се казва, "покрай мокрото, гори и сухото", обяснява разяреният родител. След това съобщава, че вече е успял да открие "стрелците" и благодари за помощта.

"Живея в квартала. Това е продължението на бул. „Христо Ботев”, вътрешна улица, но се води булевард. По едно време чух зловещи писъци на дете и рев и понеже и аз имам дете, което очаквах да ми доведат, излязох на терасата. Видях, че съседско момченце е видимо разстроено, почервеняло и ревящо. Не осъзнах какво се случва, но то викаше, че е било уцелено с нещо от някакви хора. Съседът ми, който е баща на детенцето, с което си играеше пострадалото, се втурна да види къде са тези хора, които са наранили детето", разказва очевидка на инцидента.

"От терасата видях, че успяха да хванат само единия и го питаха къде са останалите, децата им казаха, че са трима. Реших да сляза дотам, но момчето, което е стреляло, беше избягало. Съседът ми тръгна да го търси с колата и останахме само аз и другият съсед да поговорим за случилото се, което е възмутително. Нашата улица е спокойна, камо ли в неделя, тиха и всяка минаваща кола се чува, камо ли ревящи деца", споделя още госпожа Николова, която живее в квартала.

"Доколкото разбрах, са намерили извършителя. Надявам се неговите родители, ако е непълнолетен, да кажат дали така го възпитават да стреля по 6-годишни с метални топчета. Детето не желаеше да отиде да си играе, само питаше дали няма да дойдат пак тези батковци! Това е, виждам и че е ошамарен тийнейджърът, ако бях баща, и аз щях да го направя, то просто друг контрол ЛИПСВА! И определено са сбъркали квартала. Тук във всяка къща има по няколко деца с млади и яки татковци", завършва очевидката.

Източник: TNS.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари