Момче нападна момиче, докато техен съученик снима с телефон

0
Пореден случай на агресия между деца в училище
Пореден случай на агресия между деца в училище

Пореден случай на агресия между деца в училище

Случаят е от учебното заведение „Христо Ботев” във Варна. Сцената е заснета от един от учениците, а на кадрите се вижда как момче напада едно от момичетата, като след това се включват и други техни съученици. Майката на нападнатата твърди, че това не е прецедент и че подобни ситуации е имало и друг път.

От Регионалното управление по образованието вече извършват проверка по случая

„Получих видеото малко след случката. Бях стресирана от тази брутална агресия, изпратих го на класната ръководителка. Веднага бяха уведомени всички родители. Отдавна има случаи на агресия, работи се с психолози, но няма резултат. Родителите трябва да са по-активни, училищният състав прави, каквото може”, сподели в ефира на „Здравей, България” по NOVA Антоанета Гълъбова.

„Чувствах се зле след боя. Имах синина на коляното. Причината за разправията беше, че бутаха чиновете и им се развиках да спрат”, разказа ученичката Косара Ангелова.

„Постоянно имаме обратна връзка с родителите. На всички ни е ясно че децата в училище са едни, а вкъщи други”, поясни психологът Ирена Добрева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    dgd
    До №1: Не говори така. Цялата либерална сган начало с Евгени Дайнов ще те осъди в Страсбург, че изпитваш носталгия по комунизма. Току виж и призрака на Ивайло Дичев ти се яви довечера да те поучава.
  • 9
    1
    ===========++++++++++++++++++++
    Навремето за такива имаше тву, отделно ядяха бой и в училище и в къщи, учителя сега няма право дори да се скара, а с новите системи, дето парите следват ученика всевъзможни говеда са търпени в училищата, вече има смъртни случаи в училище, за учебните програми и учебниците не ми се говори, образованието като цялата държава е разбито, а училищата само промиват мозъци и подготвят гастарбайтери, проститутки и обслужващ персонал, програмите за изсмукване на мозъци работят, спечелилите различни международни олимпиади заминават по света и повече не се връщат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари