Модата на белите татуировки ескалира до истинска мания!

0

По-скъпи, по-нетрайни и по-желани от всякога! Те са истински шедьоври на изкуството, карат ви да се чувствате елегантни през топлите летни нощи

Още преди две години Кейт Мос ни накара да се възхитим на оригиналните татуировки с бяло мастило, когато видяхме снимки на супермодела с татуирани бели сърчица. Този сезон обаче модата на стилните бели рисунки или надписи по тялото ескалира до истинска мания!

Тези арт произведения по тялото са по-скъпи от черните и цветните татуировки, както и от рисунките с къна, но са и доста по-ефектни, защото имат свойството да „светят“ в тъмното.

Но, за съжаление, не са за всеки тип кожа. Най-красиво стоят върху по-тъмен тен, а ако вашата кожа е прекалено чувствителна, допитайте се до художника в студиото дали е добра идея да си направите, или има риск кожата ви да не приеме бялото мастило или да се възпали.

Белите татуировки са и по-нетрайни от останалите - с годините цветът може да се промени – да придобие жълтеникав нюанс или да избледнее, така че обмислете хубаво поставянето на подобна татуировка, най-добре със специалист. И междувременно се вдъхновете от тези 7 снимки.

Източник: Missis.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари