Мним полицай "ужили" с 13 000 лева собственик на ресторант в София

0
На измамника е повдигнато обвинение
На измамника е повдигнато обвинение Снимка: Прокуратура

На измамника е повдигнато обвинение

Мним полицай измъкна 13 000 лв. от собственик на ресторант. Софийската градска прокуратура обвини 51-годишният измамник.

На 11 април около 11:30 ч. в ресторант в кв. „Симеоново“ в София обвиняемият А.Ц. с цел да набави за себе си имотна облага, се представял за длъжностно лице - „началник сектор в ГДБОП - МВР“ пред И.П. Той го заблудил, че е обект на оперативна разработка на полицията, по която предстои реализация и за да избегне това И.П. трябва да му даде сумата от 20 000 лева. Двамата се разбрали парите да бъдат дадени на части и потърпевшият му дал 13 000 лева, съобщиха от обвинението.

А.Ц. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор. Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари