ММА шампион умря след натравяне с диня

2
Лекарите са се борили два дни за живота на шампиона по ръкопашен бой Александър Писарев
Лекарите са се борили два дни за живота на шампиона по ръкопашен бой Александър Писарев Снимка: Twitter

Лекарите са се борили два дни за живота на шампиона по ръкопашен бой Александър Писарев

Бившият ММА боец Александър Писарев е починал след натравяне с диня на 33 години, съобщава Телеграм каналът Mash, позовавайки се на треньора на спортиста Магомед Камилов.

Умер 33-летний российский боец ММА Александр Писарев.

Причины смерти бойца не раскрываются.https://t.co/sfK7uSxhLS pic.twitter.com/NnSEidwBBT

— БИЗНЕС Online (@Businessgazeta) November 1, 2022

Писарев и съпругата му почувствали симптоми на отравяне на 30 октомври, след което са били настанени в болница.

Два дни лекарите се борят за живота на спортиста, но на 1 ноември Писарев издъхва в лечебното заведение. Според руски медии Писарев е починал в съня си, след като медиците са установили, че страда от редица хронични заболявания.

Писарев е шампион на Москва по ръкопашен бой, шампион на Москва по граплинг, шампион на Централния федерален окръг по ММА и финалист на Европейското първенство по ММА. Съпругата на Александър Писарев продължава да е под лекарско наблюдение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    М-хм!
    Натравяне с диня, казвате? А динята какъв сорт беше – AstraZeneca или Pfizer?
  • 8
    2
    любопитен
    А Карпов и той ли е ял гъби? Или някой е пушил цигари, като моряците от крайцера "Москва". Сигурно гъби са яли и всички починали през последните осем месеца. Явно е сгазил лука този младеж и нещо е сбъркал, може би вместо специална операция е казал страшната дума война. А тази дума в момента има по-смъртоносен ефект от колкото и най-отровните гъби
  • 24
    1
    Натравяне с диня?
    Ако се стараеха нашите журналисти като пишат, щяха да прочетат в руските медии нещо повече за този абсурд отравяне с диня и да видят че преди това той и жена му са пили вино и са яли сушени гъби. ГЪБИ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари