Младо момиче проговори за проституцията в бизнес модата

1

Австрийският модел Джаз Игър, която сега работи в Лондон, проговори за проституцията в бизнес модата.

Момичето твърди, че колегите й получават милиони за секс с клиенти и тя също получавала неприлични предложения, пише Блиц.

20-годишната Игър разказва, че за първи път и било отправено двусмислено предложение миналата година след парти в един от лондонските клубове. Момичето било поканено да прекара нощта на яхта с милионери, но тя отказала, чувствайки, че нещо не е както трябва. Буквално седмица по-късно моделът бил помолен да отиде на вечеря с известен актьор. Един от агентите предложил директно на Джаз две хиляди лири за двучасова частна среща с клиента - млад човек от Иран.

Джаз Игър твърди, че категорично отказва подобни предложения, тъй като смята себе си за модел, а не за момиче на повикване. Според нея обаче не всички нейни колежки са толкова морални. Момичетата са мотивирани не само от алчност за печалба - понякога те трябва да спят с "подходящите хора", за да напреднат в кариерата.

В интервю за MailOnline Игър разкрива, че някои топ модели получават до два милиона долара за една нощ с клиенти. Те биват подпомагани от модните агенции, които също участват в този бизнес. Джаз се надява, че нейната история за сенчестата страна на живота на най-добрите модели ще помогне на младите момичета да направят правилния избор и да откажат да търгуват тялото си.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари