Млади атлети от Русе се представиха отлично на турнир в София

3

Калоян Драганчев завоюва цели два медала и стана шампион на 40 м и скок от място

На 27 август /неделя/ на Националния стадион "Васил Левски" в София се проведе турнир "Атлетическа лига - GOKIDS". Участие взеха и малки атлети от "Локомотив" - Русе, които се представиха отлично.

Калоян Драганчев /2017 г./ завоюва цели два медала и стана шампион на 40 м и скок от място. Това не е първото отличие за младия състезател. Едва на 4-годишна възраст той вече бе спечелил първия си медал - сребро в дисциплината "детско бягане с препятствия" на турнир във Варна.

Във вчерашната надпревара блестящо се справиха и Стелиан Стоянов /2016 г./, който също стана шампион на скок от място, както и Йоана Бръчкова /2014 г./, която бе обявена за шампионка на 40 м.

"Поздравления за всички! Родените през 2012 г. се състезаваха с родените през 2011 г. и въпреки, че една година е много, заехме 4-то и 5-то място на скок дължина", коментира треньорката на "локомотивчетата" - Лора Атанасова.

Родителите на малките спортисти пък благодарят на Лора Атанасова за усилията, търпението и всеотдайността й към децата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Тихомир Тодоров
    Коксъна съм го гледал, направо е светкавица. Не е за повярване!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари