Младежкият парламент организира кариерен форум за ученици от Русе

0
Събитието ще събере на едно място доказани професионалисти от различни сфери
Събитието ще събере на едно място доказани професионалисти от различни сфери Снимка: Община Русе

Събитието ще събере на едно място доказани професионалисти от различни сфери

За четвърта поредна година Младежкият парламент към Общинския младежки дом организира кариерно събитие "А сега накъде?", което ще се проведе на 25 февруари от 11:00 часа в Доходното здание. Форумът цели да помогне на младите хора от Русе и региона да се ориентират професионално и да изберат висше учебно заведение.

Тази година събитието ще събере на едно място доказани професионалисти от различни сфери, представители на университети от цяла България и кандидатстудентски фирми, предлагащи обучение в чужбина, съобщават от Община Русе.

„А сега накъде?“ е отворено за всички бъдещи студенти, които все още не са избрали накъде ще продължат образованието си, както и за всички, които желаят да получат повече информация за обучението в определен университет. Събитието е с вход свободен. Желаещите да участват е нужно да попълнят регистрационен формуляр на адрес: https://forms.gle/VoxQ9BPUmJN2Hxnr7.

Повече информация за кариерния форум може да намерите на страницата на събитието - https://www.facebook.com/events/933857241661901

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари