Младежи събраха пари за варненка, загубила пенсията си

1
Част от отнесената от вятъра пенсия била предвидена за погасяване на кредит
Част от отнесената от вятъра пенсия била предвидена за погасяване на кредит Видео: NOVA

Жестът на младите хора развълнува възрастната жена

Сега към една история с щастлив край. Възрастна жена от Варна загуби пенсията си до пощенски клон в града. Причината – бурен вятър повалил жената на земята. След това тя споделила историята на нейна позната, а тя от своя страна пуснала пост в социалните мрежи с апел ако някой намери парите, да ги върне.

Александър Иванов, Силвия Любенова и Деян Димитров виждат призива в социалната мрежа и след секунди вече имат план – ще съберат пари и ще ги дарят безвъзмездно, разказва NOVA.

Даренията са благодарение на изключително много хора, които реагираха по много бърз начин и в интерес на истината съм изключително изненадан. Бих желал да им благодаря изключително много за това, че отвориха сърцата си в този труден момент и направиха деня на няколко хора изключително добър”, споделя Деян.

Събрахме изключително бързо сумата, даже и много повече над нея”, спомня си Силвия.

Само часове по-късно младежите са пред дома на пенсионерката, за да ѝ върнат това, което вятърът е отнесъл. Жестът на младите хора развълнува възрастната жена. Тя обаче не пожела да застане пред камера.

Безкрайно им благодаря и съм много трогната от жеста. Прекрасни младежи! Благодаря ви за милия, за хубавия жест!”, каза жената.

Тя помага на трудноподвижната Димитричка Влайкова, която наскоро е прекарала инсулт. Именно Димитричка сигнализира в социалните мрежи за случилото се. Част от пенсията била предвидена за погасяване на кредит.

Събрана сума в помощ на жената надхвърля нейната пенсия и така с останалите пари младежите са решили да помогнат и на други нуждаещи се.

Каквото остане ще го дарим за две други каузи - за едно болно детенце и също така за една жена, която има двама сина и са в доста тежко състояние”, обясниха младежите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари