Младежи откраднаха кутия за дарения в Пловдив

0
Това не е първият удар на групата
Това не е първият удар на групата Видео: NOVA

Извършителите са се върнали в търговския обект още два пъти

Младежи откраднаха кутия за дарения, поставена в денонощен магазин в Пловдив. Престъплението е извършено в първите дни на януари. Действията на крадците са заснети от камера за видеонаблюдение, поставена в обекта. Оказа се, че това не е първият удар на групата.

На 3 януари въпросните деца влизат и се приближават към касата. Започват да отвличат вниманието на служителките. Едното момче взима кутията и я подава на другото. Изчакват малко и напускат обекта. На 4 януари отново се появяват в магазина. Мои колежки ги разпознават от записите. След това идват пак на 7 януари. Подадохме сигнал в полицията още първия път”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA собственикът на търговския обект Николай Генчев.

След като записът е публикуван в социалните мрежи, други собственици на магазини също алармират, че са станали жертви на кражби от въпросните младежи. От полицията съобщиха, че работят по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    .....................................................................
    Мръсни, долни цигани! Докато НИЕ ги издържаме те ще продължават да крадат, изнасилват и убиват! Дано новият Адолф вече се е родил!
  • 10
    2
    Истината
    Това не са младежи, не са и хора, това са ЦИГАНИ!!!
  • 10
    1
    Росен Гацов
    Какви младежи бе?? МАНГАСАРИ ФНУСНИ. НА САПУН!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари