Младежи нападат хора в Пловдив

0
Каква е причината за агресията?
Каква е причината за агресията? Видео: NOVA

Каква е причината за агресията?

Тийнейджъри нападат с бутилки и пръчки възрастни и деца в Цар-Симеоновата градина в Пловдив. За това сигнализира мъж, който е станал жертва на агресивната група младежи. Той твърди, че е атакуван от тях, без да ги провокира и то пред очите на внучките си, докато се разхождали в парка. По същия начин тийнейджърите нападнали и друг мъж, преминаващ от там. После се нахвърлили и върху няколко момичета. Това се е случило в район, в който има денонощни патрули на „Общинска охрана“.

„В неделя исках да посетим пеещите фонтани. Подранихме и затова седнахме около 20:10 часа на пейка. Там бяхме нападнати от 4 момчета. Удариха внучката ми по врата, след това ме замериха с бутилка. Стреляха с водни пистолети”, разказа потърпевшият Христо Атанасов, предава NOVA.

Проверени са камерите в района, но лицата не са установени. Издирването им продължава, обясни зам.-директорът на „Общинска охрана” в Пловдив Димитър Стоев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    17
    !@#$
    "Шамарещите" , дайте малко по-смело. АЗ ще платя залата и ринга в зала Дунав. АЗ ще платя ръкавици, лекар и рефер. Дайте по-смело. АЗ ще платя и видиозаснемане. Не бъдете мъжки путки. Да си пребивате децата сте смели, а?
  • 0
    16
    Пешо
    Точно така, деца не се бият, бият се тъпите им родители, бият се с административни рестрикции, ако ли не им се напукват кратуните свирепо, защото крушата не пада по далеч от дървото!
  • -4
    15
    Свиреп
    Детенце не се бие! Няма такова нещо като "възпитателни шамари" !!! Детенце се отглегжда с ужасно много търпение и разговори, примери. Аз лично съм правил лек електрошок /на основата на пиезо от запалка/ за да разбере сина ми че няма нужда да бърка в контакта. ДЕТЕНЦЕ НЕ СЕ БИЕ! Оставете изродите, които са умъртвявали бебе-котета като деца. Нямам проблем да умъртвя човек при екстремна ситуация, но ДЕТЕНЦЕ НЕ СЕ БИЕ!
  • 10
    14
    До всички по-долу
    Тук не става въпрос да пребиеш детето си от бой, така че да не може да отиде на училище без чужда помощ, става дума за няколко възпитателни шамара, така че ако е кривнало от правия път и след време си помисли за същата глупост, да му държи влага и да се сети за шамарите. Моите родители винаги са били много търпеливи хора, включително и в отглеждането ни като малки, макар и да вършихме пакости от време на време. Възпитателните шамари ги помня с добро и въобще не храня лоши чувства към родителите си за тях. Друг е въпросът, ако някой системно е малтретирал децата си и ги е пребивал от бой за няма нищо, тогава вече си говорим за домашен тормоз/насилие и е наказуемо по смисъла на НК.
  • 3
    13
    до 11
    може би трябва да го оставиш пишлемето да се лигави и да наглее пред другите пишлемета и някое друго пишлеме да го ошамари за да се научи? боя не решава всичко, но 1-2 пъти е нужно, въпроса е да не става модус операнди, защото тогава детето се смачква душевно и може и цял живот да не се оправи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари