Младежи на 24 и 21 години са загиналите в катастрофа на пътя Велико Търново - Русе

21
И двамата са от полскотръмбешкото село Страхилово
И двамата са от полскотръмбешкото село Страхилово Снимка: bTV

Младежи на 24 и 21 години от полскотръмбешкото село Страхилово са загиналите в тежката катастрофа от снощи на главния път Велико Търново - Русе в района на Поликраище.

Те са шофьорът и возещият се на предната седалка от преобърнатата в адския сблъсък Алфа Ромео, пише 24 часа. В съботната вечер компания от четирима младежи от селото пътували към Велико Търново. По първоначални данни италианската кола е навлязла в лентата за насрещно движение и се е ударила челно в лек автомобил " Фолксваген", след което се се преобърнал. Починали на място са водачът и пътник от алфата.

22-годишни момче и момиче от същата кола са в болницата във Велико Търново с различни травми. Младежът е в по-тежко състояние и е в реанимация. В Спешното е откаран и 41-годишен мъж от Горна Оряховица, който бил зад волана на фолксвагена.

Причините за катастрофата са в процес на изясняване. Една от версиите е свързана с бясна скорост и неправилно изпреварване. По случая е започнато досъдебно производство. До късно през нощта продължиха огледите и разчистването на местопроизшествието.

Движението остана затворено за часове, а автомобилите, движещи се по това направление, се пренасочваха по обходен маршрут.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари