Младежи дариха кислороден апарат на Тубдиспансера

6

Приключи кампанията на Младежкия парламент „Всеки живот заслужава да бъде спасен“

Целта на кампанията бе събиране на средства за закупуване на кислороден апарат за Специализираната болница за активно лечение за пневмо – физиатрични заболявания "Д-р Димитър Граматиков" - гр. Русе.

Благодарение на дарители бе събрана сумата от 3240 лв. 2360 лв. от тях ще се използват за покупката на кислородния апарат, а останалите 880 лв. ще отидат за консумативи за нуждите на болницата.

Кампанията бе инициирана от Младежкия парламент преди няколко месеца с идеята, че младите хора – повечето гимназисти, не могат да помогнат с ресурси в борбата с COVID-19, но могат да се включат с лична инициатива. В продължение на няколко месеца те бяха активни и поставяха кутии за дарения на различни места в града. Специални благодарности Младежкият парламент отправя към всички дарители в кампанията, както и към всички фирми и институции, които подпомогнаха инициативата, съгласявайки се да поставят кутии в техни обекти.

Въодушевени от успеха на благотворителната кампания, младежите призовават: „Всички хора да бъдат добри, защото тежките периоди са по-леки, когато сме заедно“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ДАНС
    Добре де, Метев има поне 12 апартамента и в следващия момент трябва се събират 2к за апарат за кислоро. Ебаси порното, как да искаш да даряваш после...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари