Младеж наръга връстник в корема заради момиче

0
Тийнейджър e наръган с нож в столичния квартал "Левски", съобщи "Блиц". Младежът се казва Евгени и е боксьор в спортно училище. Засега възрастта му не е обявена официално, като според различни данни пострадалият е между 17 и 19-годишен.

Първоначалната информация сочи за нападател Митко от съседния квартал "Христо Ботев". Според хора от махалата той също е в тийнейджърска възраст, а повод за касапницата станала приятелката му Деница. Преди 10-ина дни Евгени и Митко се карали именно заради нея. Дори са се сбили пред блока на Деница, която била съседка на спортния коментатор от БНТ Петър Василев-Петела. Оттогава Митко започнал да заплашва Евгени във Фейсбук. Предупредил го, че ще му се случи случка, ако отново го засече в района на спирката до блока.

Днес двамата обаче се видели, по първоначални данни - случайно. На тротоара зад блок 8 на ул. "Бесарабия". Митко извадил кухненски нож и наръгал Евгени в корема. Съседи веднага извикали полиция и линейка. До пристигането на колата на Спешна помощ обаче Евгени лежал безпомощно на земята, а от корема му изтичало обилно количество кръв. Всичко това станало пред очите на майка му. Очевидци разказаха, че полицаите отказали да закарат сина й в "Пирогов", преди да пристигне линейката, като така било загубено ценно време.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари