Младеж катастрофира на пътя между селата Чилнов и Широково

3
След инцидента колата се е запалила и изгоряла
След инцидента колата се е запалила и изгоряла

След инцидента колата се е запалила и изгоряла

На 10 март в 08:35 часа в РУ - Бяла е получен сигнал за катастрофа, между селата Чилнов и Широково, където е имало кола, катастрофирала и изгоряла. На място е открит лек автомобил „Пежо 307“ с русенска регистрация. При изясняване на случая от служители на РУ - Две могили е установено, че произшествието е възникнало около 04:30 часа същата нощ, като колата е управлявал собственика ѝ на 18 г. от Русе.

При движение с несъобразена с пътните условия и релефа на местността скорост, на ляв завой шофьорът е загубил контрол над превозното средство, автомобилът се е ударил в крайпътна мантинела, напуснал е платно вдясно, където се е преобърнал. След катастрофата колата се е запалила и изгоряла.

Шофьорът е напуснал местопроизшествието и не уведомил органите на МВР - полицията, пожарната, както и не е потърсил спешна помощ.

Пострадал е леко с охлузвания на рамо. Отказал е преглед от ФСМП - Две могили. Произшествието е документирано с причина - несъобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    нунчо
    Пияна мърша е бил
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари