Младеж без книжка уби братовчед си

0
Младежите бързали за среща с приятелката на загиналия / Снимката е илюстративна
Младежите бързали за среща с приятелката на загиналия / Снимката е илюстративна Снимка: Дарик / Архив

19-годишен неправоспособен водач на лек автомобил „Мерцедес“ стана причина за тежко пътно-транспортно произшествие при което е загинал с година по-малкият му втори братовчед, пише Монитор.

Инцидентът е станал около 15,00 часа в понеделник по път ІІІ-5701 между селата Сърнево и Пшеничево, община Раднево. Зад волана на немското возило бил 19-годишният Николай Димитров, който никога не е минавал през курсове за водачи, коментираха запознати с произшествието. При движение с явно несъобразена скорост автомобилът напуснал асфалтовото платно и се преобърнал на няколко пъти в нивата, при което возещият се предната седалка роднина на шофьора е получил множество рани в областта на главата.

18-годишният Господин Димитров е починал докато са го преглеждали в спешния център на старозагорската УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“.

Няма данни за употреба на алкохол или наркотици, водачът е задържан за 24 часа в Първо РУ „Полиция“, образувано е досъдебно производство по член 343 от НК. Автомобилът е собственост на таткото на неправоспособния шофьор. Младежите бързали за среща с приятелката на загиналия от Пшеничево, уточниха жители на Сърнево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари