Младен Миланов и Явор Мичев представят съвместна изложба

3
От фотографската гилдия в Русе двамата автори са единствените носители на международното звание за арт фотография AFIAP
От фотографската гилдия в Русе двамата автори са единствените носители на международното звание за арт фотография AFIAP Снимка: Художествена галерия Русе

На 22 март, от 18.00 ч. в Художествена галерия – Русе ще бъде представена съвместната изложба на Младен Миланов и Явор Мичев

От фотографската гилдия в Русе двамата автори са единствените носители на международното звание за арт фотография AFIAP (Артисти на Международна Федерация за Фотографско Изкуство). Явор Мичев предпочита да снима от високо, „птичи поглед“ с дрон, парапланер и мотоделтапланер, докато Младен Миланов експериментира във фотостудио. В изложбата двамата артисти показват избрани творби в различни жанрове и стилове.

Експозицията ще продължи до 5 април.

Младен Миланов

Младен Миланов предпочита жанровете пейзаж и натюрморт, но жанровият му обхват е много по-широк. Има опит в рекламната фотография, която практикува и днес. Успоредно с професионалната си фотографска дейност усилено се занимава с обучение на млади фотографи.

Явор Мичев

За Явор Мичев фотографията става неразделна част от ежедневието му още като студент. През 2007 година за пръв път лети с мотоделтапланер. Връзката между полета и страстта към фотографията дава нови хоризонти и нови възможности за авторски проекти. Оттогава той концентрира цялата си творческа енергия и техническите си познания именно в тази насока. За него аерофотографията е сбъднатата мечта да вижда и отразява през погледа на птицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари