Млада жена скочи от скала над Смолян

4

Починала е на място

30-годишна жена е скочила от висока и отвесна скала над Смолян. Починала е на място.

Сигнал за това, че жената е изчезнала е подаден от нейни близки днес в ранния след обяд в полицията. Те са поискали да бъде организирано издирването й. Полицията открива първо автомобила на жената в началото на екопътеката за скалния масив Невястата над Смолян, който е един от символите на града, пише вестник 24 часа.

Тялото на М.С, която е от село Смилян е открито след около 2 часа издирване в ниските части на скалата.

Жената е имала здравословен проблем. Нямаме данни за насилствени действия, първоначалните данни сочат самоубийство. На мястото има алпинисти, тъй като е много трудно достъпно, прави се оглед от следствието и съдебния лекар", каза директорът на ОД на МВР – Смолян, старши комисар Костадин Пачеджиев.

Полицаите първо открили автомобила на жената по пътя за Пампорово, който е от северната страна на скалния масив СНИМКА: Валентин Хаджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари