Блъснаха жена на пешеходна пътека в Плевен

0
38-годишната жена е освободена за домашно лечение без опасност за живота
38-годишната жена е освободена за домашно лечение без опасност за живота

38-годишната жена е освободена за домашно лечение без опасност за живота

На 5 май 2022 година около 15:30 часа е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие в Плевен на кръстовището на улица "Гренадирска" и улица "Васил Априлов" в Плевен.

Местопроизшествието е посетено от екип на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР – Плевен. Извършен е оглед. Установено е, че водачът на "Рено Сценик" - 71-годишен, не спира на забранителен сигнал на светофара и не пропуска пресичащата на пешеходна пътека на улица "Гренадирска" пешеходка.

Пострадалата е 38-годишна. Тя е транспортирана в ЦСМП - Плевен, където е установено, че има фрактура на пубисна кост. Освободена е за домашно лечение без опасност за живота.

Водачът и пешеходката са изпробвани за употреба на алкохол, като пробите са отрицателни. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Плевен. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари