Млад шофьор се заби в стълб на булевард "Христо Ботев"

6
Ударът е бил толкова силен, че фаровете на колата са изхвърчали на 30-ина метра
Ударът е бил толкова силен, че фаровете на колата са изхвърчали на 30-ина метра Видео: Русе Медиа

Младежът е откаран в болница от медиците с множество наранявания, но в стабилно състояние

18-годишен шофьор катастрофира тази сутрин на бул.“Христо Ботев“ в Русе, предава Русе Медиа. Младежът, който наскоро е взел книжка, се е забил с лекия автомобил „Фиат Диабло“ в стълб от тролейбусната мрежа. Предполага се, че е карал с несъобразена скорост.

На място веднага са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. За да го извадят от колата, се е наложила намесата на пожарникарите.

Ударът е бил толкова силен, че фаровете на колата са изхвърчали на 30-ина метра. Разтекло се е и масло по пътното платно. На мястото няма никакъв спирачен път.

Младежът е откаран в болница от медиците с множество наранявания, но в стабилно състояние. Заради катастрофата движението в участъка бе затруднено. Причините са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    Реалността
    и Плейстейшъна са две различни неща. Порасни и си понеси последствията
  • -1
    12
    До 5
    Става ми пишката от такива дупета като теб.
  • 5
    11
    До 6
    Я помисли,дали стълбът не е виновен...
  • 13
    10
    Разум трябва
    Предполагам, че е от хората които така карат чужда /служебна/ кола газ до ламарината и поглед забит в телефона щот сме много добри пилоти дори по-добри и от Шумахер, но както е видно за всеки такъв си има стълб. Дано му е за урок и вече да кара разумно и с ограниченията, защото те са поставени да пазят такива неумели шофьори като него, а за останалите с опит е тегаво, но какво да се прави щом закона е такъв всички трябва да го спазваме.
  • 15
    9
    Мери
    Абе къде сте тръгнали, като не можете да карате бе, келеши?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари