Млад шофьор катастрофира на пътя Русе - Кубрат

1
18-годишният младеж се е блъснал с колата си в крайпътно дърво
18-годишният младеж се е блъснал с колата си в крайпътно дърво Снимка: БГНЕС / архив

Причината за инцидента е несъобразена скорост

18-годишен шофьор е катастрофирал на пътя II-23, който свързва Русе с Кубрат, вчера сутринта около 6:50 ч. Инцидентът е станал в района на 21-вия километър, в посока Кубрат.

Младежът е шофирал лек автомобил „Форд Фокус“ с русенска регистрация, когато се е отклонил вляво от пътя, навлизайки в крайпътна канавка. След това колата е блъснала дърво, съобщиха от полицията в Русе.

След преглед в русенската болница „Канев“ водачът е освободен за домашно лечение с диагноза контузия на глава и врат. Пробата за алкохол е показала отрицателен резултат.

Произшествието е документирано от екип на пътна полиция. Причината за него е несъобразена скорост от страна на водача.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари