Млад русенски пианист печели световно признание

0
За мен музиката е начин за изразяване, начин да споделя моето мислене, моите чувства и емоции с хората и те да ги оценят, сподели 16-годишният Николай
За мен музиката е начин за изразяване, начин да споделя моето мислене, моите чувства и емоции с хората и те да ги оценят, сподели 16-годишният Николай Видео: BiTelevision

Талантливият русенски пианист Николай Димитров ще се бори за втори път за голямата награда за изкуство на фондация „Енчо Керязов“.

Само за една година младият музикант е спечелил 25 национални и международни награди, които го нареждат сред най-изявените български таланти.

Той е само на 16 години, а вече има сериозна творческа биография зад гърба си. Пианистът от Училището по изкуствата в Русе Николай Димитров е свирил на престижни световни сцени като Карнеги хол в Ню Йорк и Роял Албърт хол в Лондон.

За мен музиката е начин за изразяване, начин да споделя моето мислене, моите чувства и емоции с хората и те да ги оценят. За мен това е обмен на енергии и идеи…Радостен съм, че правя това, което обичам,че докосвам някой , който ме обича и аз го обичам, на практика споделена любов“, споделя Николай, предаде bitelevision.com.

За Николай е интересно да свири различна музика, защото му носи различни изживявания. А мечтата му е един ден да стигне до голямата сцена.

Източник: bitelevision.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари