Млад мъж от Пазарджик почина след намушкване с нож

0
Нападателят е 18-годишен младеж
Нападателят е 18-годишен младеж Снимка: БГНЕС

Нападателят е 18-годишен младеж

Криминалисти от ОДМВР-Пазарджик, колегите им от РУ-Пазарджик под надзора на Окръжната прокуратура разследват тежко криминално престъпление. Сигнал за случилото се е получен снощи на телефона за спешни повиквания 112 малко преди 19:00 ч, предаде Фокус.

По първоначално получените данни на улица в областния град е станало спречкване между двама младежи, при което единият е извадил нож и пробол другия. Незабавно към мястото на инцидента са насочени автопатрули на РУ-Пазарджик и линейка на "Спешна помощ“.

Пристигайки било установено 21-годишен млад мъж от Пазарджик в безпомощно състояние с прободни наранявания За съжаление въпреки намесата на медицинския екип на път към болницата пострадалият е починал.

Периметърът около местопрестъплението е блокиран, извършен е щателен оглед от дежурна група служители от ОДМВР и РУ-Пазарджик в присъствието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик. Криминалистите са установили самоличността на нападателя, който е 18-годишен жител на областния град.

Той напуснал местопроизшествието с лека кола и към момента се укрива. Предприети са поредица от оперативно-издирвателни действия за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Вероятно
    От нашите лилави афро-американци ще да са тия младежи. Такива са им културните традиции.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари