Мивка в столичен хотел причини тежка контузия на Карлос Насар

1
Европейският шампион по вдигане на тежести ще започне да се раздвижва най-малко след 4 месеца
Европейският шампион по вдигане на тежести ще започне да се раздвижва най-малко след 4 месеца Снимка: Министерство на младежта и спорта

Европейският шампион по вдигане на тежести ще започне да се раздвижва най-малко след 4 месеца

Тежката контузия на световния и европейски шампион по вдигане на тежести Карлос Насар е в следствие на откъртена мивка в софийски хотел, която се е стоварила върху крака му и е нарязала ахилесовото му сухожилие. Инцидентът се е случил във вечерта преди Насар и останалите щангисти да бъдат наградени от министъра на спорта Весела Лечева за фурора си на европейското в Ереван, където спечелиха 11 медала

"Вкъщи съм, случи се един битов инцидент. Отзад на крака всичко ми е срязано. По-добре съм вече, операцията мина успешно, благодарение на д-р Нешев. Полагат се грижи за мен. Федерацията е супер много загрижена, в лицето на Ариф Маджид и Неделчо Колев. Надяваме се на най-добри резултати при възстановяването", разказа щангистът Карлос Насар в студиото на "Тази неделя" по bTV, който най-малко след 4 месеца ще започне да се раздвижва с леки бегови тренировки.

Насар е със скъсано ахилесово сухожилие и е опериран преди дни в болница "Св. Анна".

"Първите дни са най-гадни и досадни. Всяко едно движение е болезнено. Трудно е дори да си измия зъбите и очите", разказва световният рекордьор.

Той разкри, че заплатата му от федерацията е 2000 лв., но не я е взимал от 5-6 месеци. "За европейското помогна министерството на спорта, както и Община Червен бряг. Справяме се някак си."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Абдал Демократский
    Мивка от самосебе си не може да се стовари,няколкото и да е калпаво сложена. Тоя питекантроп нещо е правил върху нея, я е СРАЛ, я е замивал гъзъ си.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари