Митьо Очите сам си прави атентат?

0
Атентатор Валентин Христов, който влетя в "Софиямед" да дири Митьо Очите, е вербуван от гардовете на несебърския бос
Атентатор Валентин Христов, който влетя в "Софиямед" да дири Митьо Очите, е вербуван от гардовете на несебърския бос

Пияният и въоръжен атентатор Валентин Христов, който влетя в "Софиямед" да дири Митьо Очите, е вербуван от гардовете на несебърския бос.

Това е една от версиите, по която работят ченгетата от Първо Районно управление. По думите им няма как иначе въпросният Валентин да припари до паркинга и коридорите на болницата, камо ли да спре джипа си "Тойота" най-демонстративно пред входа, пише "България днес".

Ченгетата не изключват варианта Христов да е бил пуснат нарочно от цивилните бабанки, които пазят несебърския Капоне. Целта била Очите да покаже, че за живота му има опасност и иска лечение в чужбина.  

В четвъртък малко след полунощ 42-годишният криминално проявен Христов влетял, залитайки, в лечебницата.  Той бил бесен и въоръжен, търсел номера на стаята на Очите и размахвал пистолет. След като бил арестуван, било установено, че е мъртвопиян и надрусан до козирката.

В последната седмица районът край ''Софиямед" е заварден от едри батки в черни тениски и цивилни охранители, владеещи бойни изкуства. Те са предупредени от самия  Митьо Очите, че в болницата му се готви атентат срещу него. Охранителите били нащрек, след като стана ясно и че свитата на Очите е заковала с показанията си враг номер 1 на Желязков - Божидар Георгиев  - Кравата. Последният е сочен за поръчител на Очите за престрелката в Слъчев  бряг и е обявен за издирване. 

"Няма как гардовете на Желязков да допуснат въоръжен мъж да припари до  болницата, а камо ли да пита на регистрацията за боса им. Затова и твърденията за атентат срещу Очите са някак невероятни".

Освен че стигнал до рецепцията без проблем, Христов  минал през гинекологичното с изваден патлак  и се отправил директно към 4 етаж, където лежи неподвижен Желязков. По коридорите  не се мяркал никой от охраната на несебърския бос, което се видяло странно на ченгетата.

Затова и част от разследващите са убедени, че това е поредният финт на Очите да се прави на жертва. Основната му цел е сега да използва всяка възможност да напусне страната най-скоро, казват запознати. 

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари