Митьо Очите имал "само" 33 глоби за нарушения на пътя

0
Румяна Бъчварова признала, че Георги Костов "бил много уморен", когато съобщавал, че случаката в Слънчев Бряг било битов инцидент
Румяна Бъчварова признала, че Георги Костов "бил много уморен", когато съобщавал, че случаката в Слънчев Бряг било битов инцидент

Несебърският крими герой Димитър Желязков - Митьо Очите има само 33 глоби за нарушения на пътя в рамките на една година.

Така ресорният министър Румяна Бъчварова е отговорила пред вътрешната комисия в парламента на въпрос защо след като МВР има обосновани предположения за престъпна дейност, не предприема мерки.

От обясненията й не е станало ясно дали Очите е платил санкциите си, както и дали са му правени данъчни проверки. Двама не са успели да обяснят има или няма чадър над Митьо Очите, какъвто се споменава в серия от публикации в медиите, съобщава Стандарт нюз.

Бизнесменът Божидар Георгиев - Козела бил от няколко години в региона, но нямат оперативна информация за него, обяснили бургаските топполицаи. Бъчварова пък е признала, че инцидентът в Слънчев бряг не е битов, както първоначално бе обявен от главния секретар на МВР Георги Костов.

По думите на Бъчварова причината за думите му била, че "бил много уморен, защото работил цяла вечер".

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари