Митьо Очите е бил мениджър в охранителната фирма на бивш полицейски шеф

0
Кой кой е в „Аркус Секюрити”
Кой кой е в „Аркус Секюрити” Видео: NOVA

Бивш началник на сектор „Криминална полиция” към ОДМВР - Бургас е изпълнителен директор на охранителната фирма „Аркус Секюрити”, в която арестуваният в Истанбул Димитър Желязков-Митьо Очите е работил като консултант.

Синът на мениджъра Иван Владимиров – Методий Владимиров пък е заместник-директор на Бургаския затвор, а неговата сестра - юрисконсулт към ОД на МВР-Бургас

Иван Владимиров обясни, че всъщност Желязков не е бил консултант, а мениджър, който е намирал обекти за охраняване, предава NOVA.

Съдружници на Владимиров в „Аркус” са бургаският общинар Бенчо Бенчев и Георги Дросев. Двамата придобиват акции след показния разстрел на гард на Желязков пред дискотека преди две години.

Междувременно вече седми ден продължава издирването на общинар, приближен до Митьо Очите. Пейо Янков е член на местния парламент в Несебър и син на разстреляния преди години бургаски бизнесмен Димитър Янков.

Продължават и разпитите на други приближени до наркобоса.

В сряда стана ясно, че срокът за разследване срещу Бенчо Бенчев е удължен с 60 дни. Със същата продължителност е и срокът за екстрадиране на Митьо Очите от Истанбул, където той беше задържан през изминалия уикенд.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари