Митьо Очите буйства в реанимация

0
Лекарите не смеели да вържат Желязков за леглото
Лекарите не смеели да вържат Желязков за леглото Снимка: Флагман

Медиците не смеели да вържат Желязков за леглото, каквато е практиката при подобни случаи.

Несебърският Ал Капоне Димитър Желязков - Очите буквално вади от равновесие всички служители в реанимацията на МБАЛ - Бургас, съобщи Флагман.БГ.

След събуждането му от медикаментозната кома миналата сряда подземният бос веднага поискал да си ходи у дома. В този дух били и първите му думи, даже направил опит да скочи от леглото, въпреки системите, които са били включени. Оттогава досега, в периода, в който пада действието на упоителните, а все още не е дошло време да му влеят нови, Очите прави непрекъснати опити да се надига и да показва, че не иска да се задържа повече в болничната обстановка.

"Непрекъснато се налага да викаме полицейски патрул, въпреки че денонощно пред отделението пазят двама, има дежурен полицай и в коридора пред залата, където е настанен пациентът", каза работещ в отделението. Медиците не смеели да вържат Желязков за леглото, каквато е практиката при подобни случаи. Викали полицаите за всеки случай.

Въпреки че вече няма пряка опасност за живота на подземния бос, той продължава да бъде при пациентите в най-тежко състояние, тъй като там бил в най-голяма безопасност при евентуално покушение. Митьо Очите помнел всичко от вечерта със стрелбата в ресторант 4 you, тъй като мозъкът му не бил увреден, довериха запознати. Просто вече бил много изнервен.

Той е готов да бъде разпитан от разследващите полицаи.

Камерите на дискотека "Айсберг" са отброили 31 човека, които заедно с Очите са нахлули през парадния вход на ресторанта. Има и такива, които освен ножове, носят и огнестрелно оръжие.

Вчера, неделя, Очите бил прегледан на скенер, който показал добри резултати. Гледани са белите му дробове.  Очите все още не може да се изправи на крака, но според лекари след чудотворното му възстановяване това можело да стане скоро.

Припомняме, че 43-годишният Желязков беше прострелян от Георги Иванчев и Радослав Димитров от групата на Божидар Георгиев – Кравата на 8 юни в Слънчев бряг.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари