Митрополит Наум поздрави русенци за Рождество

1
Празникът не е само софри, нека си припомняме и духовната му страна
Празникът не е само софри, нека си припомняме и духовната му страна Снимка: БНТ

Празникът не е само софри, нека си припомняме и духовната му страна

Броени дни преди отминаването на още една година, изпълнена с тежки изпитания, преживяваме и утехата, която носи със себе си светлината на Христовото Рождество, празник на мира и спасителната надежда, предава Радио Русе.

"Нека радостта от празника бъде във всяко християнско сърце и всеки християнски дом, и нека в тези дни всеки да може да вкуси от тази радост, за да може Христос да се роди във всекиго от нас". Това се казва в Рождественското послание на Негово Високопреосвещенство Русенския митрополит Наум.

Отец Стефан Стефанов от храма „Свети Николай“ също споделя своите размишления относно духовната страна на празничните дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари