Митко Русия гърмян по заповед на Темерута

0
Стрелбата по Русия организирана от конкурента му в търговията с женска плът - Темерута
Стрелбата по Русия организирана от конкурента му в търговията с женска плът - Темерута

Покушението срещу Димитър Стоянов - Митко Русия е било по поръчка на неговия основен конкурент в търговията с женска плът - Радослав Иванов - Темерута.

Това твърди столичен вестник, цитиран от БЛИЦ, позовавайки се на спецченгета, според които в момента в София се води война за контрола върху проституцията. От една страна е групата на около Димитър Митров - Полицая, а от друга - организация, подчинена на наркобоса Темерута. Митко Полицай официалон се отдръпнал от шефското място, като там е поставен Русия и негов авер - Росен Дебелия. Темерута е съдружник в бизнеса с плът заедно с Иво Станев - Турчина. Станев има отличен опит в сутеньорството още от началото на века. Тогава Турчина отвори първия си бардак - стриптийз бар "Париж", който се намира близо до Южния парк.

Обектът е сред най-оборотните и до днес. Там винаги на разположение имало по двайсет момичета, готови да си легнат с всеки да по 100 лв. на час. Бардакът обаче има лоша слава в ъндърграунда. Твърди се, че Иво Турчина е монтирал камери във всички стаи, и имал хиляди часове секс записи на клиенти. А част от тях били известни - ченгета, прокурори, бизнесмени.

През 2010 г. Турчина стана защитен свидетел срещу основните си конкуренти - Димитър Митров - Полицая и Антон Петров - Хамстера. С това се обяснява и фактът, че досега не е правена нито една сериозна акция на МВР срещу бардаците на Станев.

Митко Русия, Росен Дебелия и аверите им Даниел Бидона и Валери Валтер бяха арестувани на 14 декември 2011 г. при полицейска операция "Силоваците" на ГДБОП. Задържаните са действали брутално спрямо столичните проститутки. Те са рекетирали, изнудвали психически и физически и малтретирали момичетата.

"Дойде една мутра и нас, извади нож и изсъска, че ако продължа да викам, ще ми нареже лицето. След като се успокоихме, ни обясниха, че няма да има проблем оттук нататък, ако им даваме по 40 лв. аз имоята приятелка. Съгласихме се. Тогава ни оставиха телефони за проблем и ни казаха, че оттук нататък работим за Тони Хамстера и Митко Русия. Също така ни казаха, че ако имаме проблеми с полицията, ще ни оправят, тъй като работели с БОП-а и софийско", твърди една от проститутките.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари