Мис България Елизабет Кравец мечтае да стане журналист

0
Аз цял живот си имам всичко, не се нуждая от нищо, обаче знам цената на парите, заяви 17-годишната красавица
Аз цял живот си имам всичко, не се нуждая от нищо, обаче знам цената на парите, заяви 17-годишната красавица Видео: NOVA

Аз цял живот си имам всичко, не се нуждая от нищо, обаче знам цената на парите, заяви 17-годишната красавица

След като стана Мис България 2023 Елизабет Кравец се мести да живее в София. Тя скоро ще стане пълнолетна, а догодина иска да започне да учи журналистика. „Камерата ме обича, аз нея – защо не”, каза Кравец в предаването „На фокус” по NOVA.

Баща ѝ е украинец от Одеса, живяла е в Израел, има български, украински и еврейски корени. За нея Варна и Одеса са еднакви. „Аз си живея в България гадно ми е за хората и в двете държави (Украйна, Израел)”, каза мис България. Едва 3-годишна майка ѝ я е записала на спортни танци.

Сега тя продължава да танцува. Танците са я научили на дисциплина – да не закъснява, винаги всичко да е планирано, по график. Тя харесва всички танци, но предпочита ча-ча-ча. Височината ѝ е 177-178 см, но тя винаги носи токчета. „Когато съм на сцена, все едно съм си вкъщи. Нямам сценична треска, знам какво да бъде поведението ми”, каза Кравец. Брат ѝ от 13-годишен работи и сега, на 21 години купува коли, камиони.

Най-важното е възпитанието – да цениш труда, да имаш цели. Аз цял живот си имам всичко, не се нуждая от нищо, обаче знам цената на парите. Мисля да се развивам в България, това е моето място. Живяла съм до 7-годишна възраст в Израел, там винаги е много топло”, каза Кравец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    5
    Всичко е лично. ПерсоналНО !!!
    Стига с тази Лени Кравиц. Тя ли е най-важна за коледа? Аз от два часа търся да намеря някоя хубава коледна реклама със Стоичков, но ми излизат само някави новини за краварки. Кажете къде да намеря реклами със Стоичков моля ви много ми се гледа!
  • -7
    4
    И ще стане
    Ще стане журналист и то съвсем не лош на фона на българската журналистика. Ама и няма нужда да разлистваме ракитака на журналистиката ни изобщо. Я да си погледнем какво имаме нашия двор? Ася Пенчева? То, защото на никой не му занимава с тая работа, че го взели за репортер в БНР, работа за студенти, но то се взе насериозно и започна да подскача на Нешка Робева, на Петър Волгин и т.н. и т.н. Дори не осъзнава, че е посредствено като механизма на близалка, та я му дадат минута ефир на месец общо, я не. Ами Румен Николаев? В момента в който чуеш "добър ден" от него и мигновенно започва да се оглеждаш за някой мошенгия. Той поне се опитваше да бъде комбинативен докато парите му не изгоряха в ПИБ. Ами онова нещо "Тео" в БНТ-Русе? Милото, то не знаеше къде да си дене ръцете по време като взема интервю. В тоя ред на мисли, тая проста миска няма никакъв проблем да стане журналист. Поне е висока и слаба.
  • -10
    3
    селянин
    Продължавай да се чудиш, дори мъжете отбягват тия дейности.
  • -3
    2
    Lkjhhgff
    Как ли ще изглежда като журналистка?????Погледа и витае!!!Абе,я да се ориентира към друга професия!!!!
  • 0
    1
    Чудно ми е...
    Как пък нито един курволяк не мечтае да стане миньорка, фрезистка, кранистка, кофражистка, стругарка, краварка, заварчик, локомотивна машинистка или автомонтьорка например? М?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари