Миролюба Бенатова: Въртим се в колелото на тиранията!

3
Смешен е плачът на ГЕРБ за техния отстранен актьор
Смешен е плачът на ГЕРБ за техния отстранен актьор Снимка: Личен архив

Смешен е плачът на ГЕРБ за техния отстранен актьор

Миролюба Бенатова коментира новината, че бившият депутат на ГЕРБ Евгени Будинов е изхвърлен от постановката "Хъшове" от режисьора Александър Морфов и "плачът на герб" в тази връзка.

Публикуване мнението ѝ, споделено в социалните мрежи:

"Докато театрални трупи, журналистически екипи и всякакви други професионални общности, се прочистват по политически пристрастия, нищо добро не ни чака.

Все така ще се въртим в колелото на тиранията, само ръцете, които завъртат манивелата ще се сменят. Някои ще са по-талантливи от други, но този талант избледнява, когато симпатията, а не професионалното умение, вземе връх.

***

Допълвам заради контекста:

Смешен е плачът на герб за техния отстранен актьор. "други като тебе вече плакаха", са думи на техния ръководител. Да се сетят бранителите на свободата от герб, колко чистки направиха. И прав е Иван Костов, който каза по бнт, че Бойко Борисов управлява, защото негови хора са навсякъде (на ключови места) в държавата."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари