Господин хъш, защо не отстранихте Будинов, когото бяхте шеф на театъра, назначен от ГЕРБ?

4
Морално ли е или просто куража Ви стига до там да вадите на умряло куче нож
Морално ли е или просто куража Ви стига до там да вадите на умряло куче нож

Днес ми попадна едно видео, за което веднага се каза, че било манипулирано. В това видео от миналата година Александър Морфов - режисьор и и.д. директор на Народния театър през 2015 г. / назначен за такъв от тогавашния министър на културата от ГЕРБ Вежди Рашидов /, презрително и подигравателно съобщава на актьори, които не се виждат, но се чуват хилежите им, че маха актьора Будинов / бивш депутат от ГЕРБ / от спектакъла Хъшове. Причината е, че не бил на нужната морална висота, защото е от ГЕРБ!?!?

Първо, не харесвам Будинов като актьор.

Второ, върл противник съм на ГЕРБ от години, не съм пестила критиките си към тях и няма да ги пестя.

Третото е въпрос към смелия и даже храбър хъш Морфов / не коментирам творческите му качества / - господин хъш, защо не отстранихте Будинов преди 5 или 6 години, или когото бяхте и.д. директор на театъра, назначен от ГЕРБ? Защо изобщо приехте това назначение? Морално ли беше? Сега морално ли е или просто куража Ви стига до там да вадите на умряло куче нож. А подхилващите и мазнещи се слушатели на този монолог, явно също са големи куражлии. Жалки сте!

Цветеслава Гълъбова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари