Миролюба Бенатова: Слушам Путин, за да чуя как рисува неговата реалност

0
Говори като жертва, докато в Киев се чува тътен от взривове
Говори като жертва, докато в Киев се чува тътен от взривове Снимка: t.me/Novostidnua

Говори като жертва, докато в Киев се чува тътен от взривове

Слушам Путин, за да чуя как рисува неговата реалност. Реалността, в която вярват руснаците.

Той говори като жертва. За преминати червени линии. За нападение от фашистки формирования. За неизбежен сблъсък, "защото народът в Донбас има нужда от защита". "Русия не може да се чувства в безопасност, като има непрекъсната заплаха от Украйна", казва Путин. "Не ни остава друга възможност, освен да защитим Русия", "нашите действия са самозащита". Призовава украинската армия "да сложи оръжие" и да си ходи вкъщи". А който застраши руския народ, ще се сблъска с отговор, какъвто не може да си представи.

Докато в Киев се чува тътен от взривове.

Светът на думите. И светът на действията.

Миролюба Бенатова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    3
    русенец
    Тая кадъна къде видя взривове в Киев? Аман от мисирки!
  • 0
    2
    Eeeee
    Всички "западни" политици и журналя говорят сякаш са си загубили паметта за последните 8 години. Показват само пълна липса на човещина и емпатия ! Русия достатъчно ги търпя и изчака да се наиграят за сметка на руско-украинския народ. Слепи ли сте как живеят хората там и това НЕ Е заради Путин и Русия ! Сега "загрижените" за мизерната демокрация алчни интриганти в Украйна ще се измъкнат, а Путин и Русия трябва да им чистят гов.ната от двора си.
  • -18
    1
    Индианска поговорка
    "За да гарантираш мира, закопай томахавката заедно с врага."
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари