Мирно бдение за жертвите от катастрофата на бул. "Черни връх"

0
Организатори са близки на жертвите
Организатори са близки на жертвите Видео: NOVA

Организатори са близки на жертвите

Бдение на родни и близки започна на бул. „Черни връх", където на 5 юли при тежка катастрофа загинаха две млади жени. Бдението се организира от близките на едната от жертвите - Христина Дилева.

Тина Иванова, която я е познавала, сподели пред Нова телевизия: „Организираме мирно бдение, за да почетем паметта на колегите си и на всички загинали във войната по пътищата. Аз лично това, което се надявам да се случи е, като общество да бъдем по-добри и по-отговорни един към друг. Оттам нататък зависи от компетентните органи всеки да свърши своята работа и да прояви отговорност към позицията, на която е, за да имаме справедливост”.

По думите на Иванова Христина е била човек, който е обичал да избира по-праивлния път, дори да ѝ е по-трудно "Вярвам, че ако всички вземем пример от нея, ще живеем в един малко по-добър свят", добави младата жена.

Бдението ще продължи до 19 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари