Министрите от Г-20 не стигнаха до съгласие по ключови въпроси

1
Въпросите са свързани с целите за климата
Въпросите са свързани с целите за климата Видео: Euronews Bulgaria

Въпросите са свързани с целите за климата

На среща в Индия страните от Г-20 не успяха да постигнат всеобхватно споразумение относно целите за климата, предава Euronews Bulgaria.

Министрите на климата и околната среда стигнаха до консенсус по повечето въпроси, но не можаха да се споразумеят по четири - включително за постигането на максимален брой вредни емисии до 2025 г и прехода към чиста енергия.

Представителят на Франция изрази разочарованието си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    5
    До 3
    На теб хареса ли ти как шиба Зеленски??
  • 3
    4
    до 3
    толкова са им възможностите - видяли някой по-тъп от тях го измислил и те толкова се впечатлили, че го копират до дупка, като видиш някой да ползва такива измислени думички, знай че е някой инфантилен, не много умен, със силно изразен ефект на Дънинг- Крюгер, който няма много приятели, понеже малко хора могат да понасят гадния му характер
  • -1
    3
    1 до 2:
    Не ти ли омръзна да пишеш едно и също (рушлям-ска-ско-ски?!!), бе педерас прокажен, на майката в путката да се изсера?!!! Ай бегай да те шибат Зеленски и Байдън на файтон, лайномет платен, чунким си начешеш гъза разпран!
  • -38
    2
    До 1
    Явно не можеш да се вредиш с рушлямската си майка, че са я разпрали всякакви дагестанци, чеченци, сирийски и афгански идилци, тъпо рушлямско тролче? ХАХАХАХАХА
  • 2
    1
    Целите на климата ли?!!!
    Мама ви €врогейска да ебааааа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари