Министърът на транспорта: Премахваме ненужните стикери на автомобилите

12
"Премахваме всички излишни документи на хартия", заяви министър Николай Събев по време на парламентарния контрол
"Премахваме всички излишни документи на хартия", заяви министър Николай Събев по време на парламентарния контрол Снимка: БГНЕС / Архив

"Министерството на транспорта и съобщенията ще следва политиката на премахване на всички излишни документи, които се създават на хартия и затрудняват гражданите, включително и ненужните стикери на автомобилите"

Това заяви по време на участието си в парламентарния контрол министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев, предаде БТА.

"Удостоверяването на категорията и стандарта на автомобила следва да се извършва с един идентификационен знак. Това е свидетелството за регистрация на автомобила", подчерта Събев.

Той обяви, че съвместно с министъра на електронното управление Божидар Божанов ще извършват проверка в следващите две седмици на това как могат да се използват вече направените инвестиции за въвеждане на системата за екостикерите на автомобилите.

"Ние сме убедени, че не бива да има паралелни и дублиращи системи. Трябва да има единна и ефективна система, а това да помагат на гражданите да се ориентират лесно", допълни министърът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Гост1
    Свършете нещо полезно пътищата са ужасни благодарение на камионите и некачествения асвалт разбира се,таксата от Дунав мост да остава в община Русе както остава в община Гюргево.Радаме се на натоварен трафик ,катастрофи лоши пътища а таксите отива вар в София докога тъка?
  • 2
    1
    asoos
    Премахнете и дневните светлини с тях и без тях катастрофите не са намале ли.Само е палка хранилка .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари