Министърът на отбраната на Украйна напуска поста си

1
Олекси Резников ще бъде заменен от шефа на военното разузнаване
Олекси Резников ще бъде заменен от шефа на военното разузнаване Снимка: AP / Efrem Lukatsky

Олекси Резников ще бъде заменен от шефа на военното разузнаване

Министърът на отбраната на Украйна Олекси Резников напуска поста си. Той ще бъде заменен от шефа на военното разузнаване Кирило Буданов, който е приближен на президента Володимир Зеленски, съобщи NOVA.

Резников ще получи друга висша длъжност в правителството, твърди високопоставен политик от управляващата в Киев партия. Силовите министерства не трябва да бъдат оглавявани от политици по време на война, а от хора с опит в отбраната, е мотивът за смяната. Вчера Резников заяви, че всички решения зависят от президента Зеленски, но информацията за смяната му била новина и за него.

До момента няма официално потвърждение за рокадите в Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Име
    Ами тях, украинците никой не ги пита искат ли или не, да защитават Украина "с цената на живота си". Просто идват и те забират, ако не искаш - бой, а ако нямаш късмет ще те убият. Това е реалността там. Украинците никой за нищо не ги пита, а оня зеления само бълва спам.
  • 5
    5
    Sтанко
    Няма какво да каже урко-пропагандата - само минуси цъка на коментарите. Жалка картинка. Спокойно бре! Види му се края! Само да ви избутат още малко и на клоуна ще му кажат да преговаря - има още някое друго желязо за бракуване и тогава. Жалко за наивниците, дето са пратени да защитават пробитата краварска кауза - погубени животи и съдби на цели семейства.
  • 3
    4
    ...
    Тези рокади означават каквоооо ? Че хохлите ядат здраво ДЪРВОООО ! Ако ще Суворов и Наполеон да вдигне от гробовете, рамо до рамо да командват все тая ще бъде. А имено, размазана украина.
  • 2
    3
    Sтанко
    Кого си мислите, че заблуждавате, че клоуна ще го остави някой да решава? Свърши ли му песента - следва друг клоун... Усрайна никога не е била и няма да бъде фактор
  • 8
    2
    Казанската Афера
    Не напуска,гонят го!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари