Министърът на образованието: Няма проблеми с дипломата на Гешев

0
Николай Денков потвърди казаното миналата седмица от правосъдния министър Янаки Стоилов по отношение образованието на обвинител №1
Николай Денков потвърди казаното миналата седмица от правосъдния министър Янаки Стоилов по отношение образованието на обвинител №1 Снимка: БГНЕС

И служебният министър на образованието потвърди - няма проблем с дипломата на главния прокурор Иван Гешев.

С писмо до адв. Николай Хаджигенов Николай Денков потвърди казаното миналата седмица от правосъдния министър Янаки Стоилов по отношение образованието на обвинител №1.

По думите на Денков с юридическото образование на Гешев няма проблеми, пише FrogNews.

Миналата седмица Янаки Стоилов обясни по време на изслушването си пред народните представители, че Гешев е взел изпита си по правоспособност с "много добър" 5 и има удостоверение, издадено през 1996 г. Удостоверението е вписано в регистъра на Министерството на правосъдието.

Повод за думите му е въпрос от страна на адв. Николай Хаджигенов от “Изправи се! Ние идваме”. До тук се стигна след като бившия депутат от НДСВ Минчо Спасов повдигна въпросът за дипломата на обвинител №1 и споровете трябва ли да бъде призната квалификацията на Иван Гешев, получена от Академията на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари