Министърът на образованието награди експерт в РУО - Русе

2
Елена Филипова получи грамота за образцово изпълнение на служебните ѝ задължения
Елена Филипова получи грамота за образцово изпълнение на служебните ѝ задължения Снимка: МОН

Елена Филипова получи грамота за образцово изпълнение на служебните ѝ задължения

По предложение на д-р Росица Георгиева – началник на Регионално управление на образованието (РУО) – Русе, със Заповед № РД09-1181/08.06.2023 г. на проф. д-р Галин Цоков – министър на образованието и науката, Елена Филиповастарши експерт по български език и литература в РУО – Русе е наградена с грамота за образцово изпълнение на служебните ѝ задължения в сферата на образованието в продължение на 23 години, за приноса ѝ към дейността и реализирането на целите на администрацията и държавната политика в средното образование, съобщиха от РУО - Русе.

Грамотата ще бъде връчена на отличения служител на нарочна церемония до края на м. юни 2023 г.

Г-жа Филипова е вторият служител на РУО - Русе, отличен с грамота от министъра на образованието и науката. През 2020 г. със заповед на тогавашния министър на образованието и науката и по предложение на началника на РУО – Русе д-р Росица Георгиева, Боряна Петкова – началник на отдел ОМДК в РУО – Русе е наградена с грамота за образцово изпълнение на служебните ѝ задължения и за активно участие в развитието на българското образование.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    ???
    Кога ще наградите експертът Петя Лазарова,която е експерт по история,но няма специалност история.Същата изпълнява поръчки на директори да набеждава и да злепоставя кадърни учители,които по нейните,"експертни оценки" са неподготвени.След това компетентният учител бива уволнен,тъй като има личен конфликт с директора.Справка училище "Христо Ботев"с.Ценово.Петя Лазарова изпълнява поръчки на некадърни директори,а какво ли получава срещу изпълнена поръчка,можем само да гадаем.Предлагам и двете "компетентни" и неуважаеми служителки на РУО гр.Русе да бъдат наградени ,като бъдат уволнени дисциплинарно.Образованието само ще спечели от това.Съдечни поздрави на Роска и Петето!
  • 7
    2
    м.м.
    Господин министър на МОН, РУО Русе ,мирише ! Чисти ,защото градът заприлича на образователно сметище ! Остави лъкардиите на Росица и действай с лопатата ,защото образованието,в града ни се срива.
  • 9
    1
    В.П.
    Госпожо ГЕРОРГИЕВА ,кога ще освободите и двете по горе цитирани от работа ,поради навършена възраст за пенсия ! Боряна получава 5000 лв месечно -ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ,вече две години,Филипова само заплата около 2700 лв ! Май няма кадри в Русе ? На времето Елена беше учител по БЕЛ в СПТУ по РССМ и от там ЕКСПЕРТ по БЕЛ в РУО ! Срамно ! НАЛИ ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари